lördag 22 mars 2008

Lo med mycket journaling

Jag ville med denna lo utmana mig i själv i två delar! Den första delen var att göra en lo med mycket journaling och ändå vara snygg! Den andra utmaningen var att skriva om min sjukdom ångest! Vad mycket lättare en del saker är att skriva om än att tala om! Jag är glad att jag gjorde den här lo:n! Den är mörk men ändå så ljus!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ulrika! Stjärnstämpeln kan du hitta hos scrapaddicted. Dom har tagit över alla Easers stämplar. Dom är snygga och andvändbara allihopa.

Jozebelle sa...

Jag har läst vad du skrev på din LO och jag förstår till viss del vad du menar efter som jag själv får ångestattacker ibland av det nklare slaget och det är jobbigt. Jag hoppas verkligen att du kan jobba med dej själv så du slipper ifrån de värsta attackerna eller helst inga alls. Jag vet inte mer vad jag ska säga mer än att de dej en stoooor kram.

Jag har ju själv fibromyalgi som ger vissa extra oönskade följder så jag vet hur är att leva med en sjukdom. Olika, men lika jobbigt att leva med en sjukdom.

Jag träffade dej ju i Slagsta när ud var gravid, tycker du verkar var en trwevlig och sypmatisk tjej som jag inte önskar något så trist som ångest, hoppas det känns bättre snart

Om du undrar vem jag är så kan du kika in på min blogg, än har jag två men det finns länkar till andra på båda bloggar så...
min hobbyblogg där jag visar scrapalster är

http://jozebelle.se

Välkommen in!!!
//Ann-Marie